Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
veya 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Semolina Dumplings
1 Std. 40 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 godz. 45 min
Garlic and White Bean Stew
50min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min