Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 - 6 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 250 g de chirlas frescas
- 4 lomos de bacalao desalado (180-200 g c/u)
- 70 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de leche
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 38.96 g
- Karbonhidrat
- 2.84 g
- Yağ
- 15.35 g
- Lif
- 0.44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas a la marinera
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao fresco con ajada
30 min
Champiñones con jamón y gambas
20min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Sepia al ajillo
25 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Calamares encebollados
1 Std.