Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1041 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30min
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 Min
Emperador en piperrada
30min
Bacalao Club Ranero
1h
Bonito a la riojana
50 Min
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Caldo de pescado
45min