Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua para el vapor
- 1 rodaja de bacalao fresco (de 600-700 g)
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 6 dientes de ajo en láminas
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1041 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lubina a la sal con patatas
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Rape con espárragos a la marinera
30min
Rape al vapor con salsa verde
20min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao con chirlas
45min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min