Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip

Pellkartoffeln mit Ricotta-Avocado-Dip

4.2 319 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Avocado (z.B. Sorte Hass), geschält, Kern entfernt, in Stücken
    1
  • Ricotta
    250 g
  • Zitrone Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
  • Olivenöl
    3 EL
  • Salz
    1 TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    ½ Bund
  • Wasser
    600 g
  • festkochende Kartoffeln klein (z.B. Drillinge), ungeschält
    500 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 8 g
Kalori 1273 kJ / 304 kcal
Yağ 20 g
Karbonhidrat 20 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...