Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2946 kJ / 704 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 Std. 45 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Quiche Lorraine
50 Min
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Speck-Apfel-Quiche
2 Std.
Spargel-Quiche
1h 10min
Möhrenquiche
1h 30min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h