Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2946 kJ / 704 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50min
Möhrenquiche
1h 30 min
Spargelquiche
1h 15min
Spargel-Quiche
1h 10min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Käse-Tomaten-Quiche
1u. 20min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1u.
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1u. 45min
Französische Zucchini-Tarte
2u.
Brokkoli-Lachs-Quiche
1h 35min