Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2946 kJ / 704 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Quiche Lorraine
50 min
Porreewähe
1h 15min
Winterlicher Flammkuchen
2h
Möhrenquiche
1 godz. 30 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Porreetorte
1 godz. 20 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Französische Zucchini-Tarte
2h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1 godz. 45 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h