Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus cream soup
30 min
Béarnaise Sauce
20min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Beurre Blanc
20min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min