Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brine
- 500 g water
- 25 g fine sea salt
- 2 ½ tsp pink Himalayan salt, coarse
- 1 clove
- 1 bay leaf
- 2 juniper berries
- 1 piece orange peel
- 4 quails, oven ready
Celeriac Tea
- 10 g rapeseed oil
- 1 celeriac, large
- 100 g onions, sliced
- 2 garlic cloves, sliced
- 2 fresh sage leaves
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 1000 g chicken stock, strong-flavoured
- 8 baby cos lettuce leaves
Celeriac Purée
- 80 g double cream
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g rapeseed oil
- 30 g unsalted butter
- 8 g watercress stalks
- 2 apples, cut in matchsticks with peel at each end
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3220 kJ / 774 kcal
- Protein
- 52 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seafood Risotto
40min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Tarte Tatin
1h
Classic Zabaglione
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Değerlendirme yok
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Apple Strudel
1h 45min
Ham mousse
10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min