Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g milk, full-fat
- 10 egg yolks
- 300 g sugar, (200 g for the recipe and 100 g for burning)
- 40 g cornflour (starch)
- 1 tsp vanilla sugar
- 1 pinch salt
- lemon zest, from 1 lemon
- 1 cinnamon stick
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1854 kJ / 445 kcal
- Protein
- 11.34 g
- Karbonhidrat
- 62.69 g
- Yağ
- 16.54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramel Sauce
1h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Croquembouche
3 Std. 30 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Caramel sauce
1h 30min
Marzipan bites
45 min
Duck foie gras
24h
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Saint-Honore
2 Std. 45 Min