Cihazlar ve Aksesuarlar
香菇炒莧菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
純芝麻油10 克
-
薑 去皮,切絲30 克
-
莧菜 只取葉子300 克
-
新鮮香菇 切片(約0.5公分)140 克
-
水30 克
-
枸杞 泡軟備用20 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.2 g
Kalori
254.7 kJ /
60.9 kcal
Yağ
2.8 g
Lif
4.2 g
Karbonhidrat
9.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
養生有鈣念
11 Tarif
Tayvan
Tayvan