
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
Varoma® Güveç'te Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Mini Donut
2 Std. 45 Min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 Min
Çilekli Cheesecake Milkshake
35 Min
Çikolata Parçacıklı Kurabiye
50 Min
Tavuk Bulyon
45 min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1 godz. 20 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Sütlü Burger Ekmeği
4 godz.
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1 godz. 20 min
Portakallı Lokum
26 Std. 50 Min
Cantık
50 Min