Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
Ekşili Köfte
1h 15 min
Tempura Sebzeler
40 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Sömelek Köfte
1h
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20 min
Sweet Chili Sos
25 Min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20 min
İçli Köfte
2h
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Bitter Çikolata ve Fındıklı Kek
1h 30 min