豬肉牛蒡炊飯

豬肉牛蒡炊飯

4.4 13 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份

Malzemeler

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 松阪肉 切薄片
    200 克
  • 牛蒡 切絲(長約5公分)
    80 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 味醂
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    50 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 466.4 mg
Protein 27.2 g
Kalori 3170.5 kJ / 758.5 kcal
Yağ 29.5 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 68.6 g
Karbonhidrat 95.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...