Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 10 克 油
- 200 克 松阪肉 ,切薄片
- 80 克 牛蒡 ,切絲(長約5公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 10 克 味醂
- 150 克 高湯
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 50 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
- 500 克 水
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 白芝麻
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3170.5 kJ / 758.5 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 95.1 g
- Yağ
- 29.5 g
- Doymuş Yağ
- 68.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 466.4 mg