韓式馬鈴薯排骨鍋

韓式馬鈴薯排骨鍋

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
4 人份

Malzemeler

  • 排骨 大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾
    600 克
  • 大白菜
    400 克
  • 蒜頭
    11 克
  • 白芝麻 (詳見要訣)
    8 克
  • 韓國辣椒粉 (粗)
    10 克
  • 韓國辣椒醬
    15 克
  • 魚露
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1350 克
  • 切片
    7 克
  • 乾香菇 洗淨
    2 朵
  • 青蔥 切段
    25 克
  • 韓式大醬
    20 克
  • 馬鈴薯 對切半
    2 顆
  • 黃豆芽
    100 克
  • 金針菇
    1 包
  • 白飯

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 872.3 mg
Protein 33.9 g
Kalori 2514.7 kJ / 601 kcal
Yağ 39 g
Lif 5.3 g
Doymuş Yağ 11.9 g
Karbonhidrat 31.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...