Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 根 新鮮香菜 ,切塊
- 150 克 韭蔥 ,切塊
- 120 克 西洋芹 ,切塊
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 1 大匙 橄欖油 ,需多備一些裝飾用
- 2 茶匙 孜然粉
- 1 ½ - 2 茶匙 香菜粉 ,依個人口味調整
- 2 茶匙 肉桂粉
- 2 茶匙 薑黃粉
- 2 - 3 大匙 哈里薩辣醬 ,依個人口味調整
- 500 克 水
- 800 克 罐裝切碎蕃茄
- 85 克 乾綠扁豆
-
2
茶匙 雞高湯醬
veya 2 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 1 大匙 黃砂糖
- 10 克 新鮮萊姆汁
-
4
隻 去骨去皮雞大腿 (約400克),切塊(約2 公分)
veya 400 克 去皮雞菲力 ,切塊(約2 公分) - 8 片 白麵包
- 200 克 原味優格
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 9 g