Cihazlar ve Aksesuarlar
Lentil puree (moujadarra)
Hazırlık 5 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
onions cut into quarters200 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
lentils300 g
-
water1600 g
-
salt2 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
50 g short-grain rice, rinsedEgyptian rice rinsed50 g
-
olive oil10 g
-
onions cut into halves200 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.9 g
Kalori
2477 kJ /
592 kcal
Yağ
33.4 g
Karbonhidrat
54.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil purée (Moujadarra)
1sa 20 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1sa 10 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2sa 30 dk
Red lentil soup with cumin
55 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Chicken moghrabieh
1sa 25 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13sa 30 dk