Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
veya 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
veya ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 1501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Shrimp Sauté
25min
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min