Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Vollkorn-Pasta mit Kichererbs-Crème und Crevetten
35 min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Blumenkohl-Couscous
10min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Zucchetti-Omelette
40 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Knusperchips mit Guaçamole
1h