Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Auflauf mit Spinat
1hod. 20min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 min
Müslibrötchen (süss)
2h
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1 godz. 30 min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1 godz. 30 min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2h 20min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min