Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot, vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta, in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch, zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Munder Safranrisotto
45min
Risotto milanese
30min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Älplermagronen
30min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1h 30min
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Tessiner Polenta
45min
Polenta mit Pilzragout
45min