Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gnocchi
- 100 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Brot, vom Vortag
- 700 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält und in Scheiben (1 cm)
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 200 g Randen, gekocht, in Scheiben (1-2 cm)
- 100 g Schafs-Ricotta, in Stücken und abgetropft
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Zimt, gemahlen
Sauce
- 20 g Mehl
- 20 g Butter
- 300 g Milch
- 50 g Gorgonzola
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Halme Schnittlauch, frisch, zerkleinert (1–2 mm) (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Kartoffel-Gnocchi
1h 15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Vermicelles
3 godz. 15 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
Değerlendirme yok
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min
Spinatwähe
55 min