Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
300
g Linsen, vor dem Einweichen gewogen
veya 2 Dosen Linsen gekocht, (800 g), gewaschen und abgetropft - 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Peperoni, rot oder grün, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Karotten, in Stücken
- 60 g Olivenöl, nativ
- 750 g gemischtes Gemüse, gefroren
- 3 Eier, ganz, in Frischhaltefolie eingewickelt
- 2 Schweinefilets (350-400 g pro Steak)
-
2
TL Rindfleischextrakt
veya 1 TL Sojasauce - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 ½ TL Paprika edelsüss
- 1 TL Kräutermischung, getrocknet, (Oregano, Thymian, Rosmarin, etc.)
- ½ TL flüssiges Karamell
- 10 g Zitronensaft
- 80 g Chorizo, in Scheiben
-
100
g Serranoschinken, gewürfelt
veya 100 g Speck, gewürfelt - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- 700 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2282 kJ / 546 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 44.35 g
- Yağ
- 22.85 g
- Lif
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Linsensuppe
50min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40min
Lammragout
1h 45min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Pouletschenkel mit Mole verde
1h
Gulaschsuppe
1h 5min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 30min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1h