Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformato di pasta
50min
Filetto di maiale in crosta
1 Std. 15 Min
Cake svizzera
15 godz.
Spumone al caffè
15 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Değerlendirme yok
Torta al malto d'orzo
55 min
Pane all'aglio
15 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Crema spalmabile alle melanzane
20 Min
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min