Pasta con ajvar e porro

Pasta con ajvar e porro

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
3 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano (isteğe bağlı) a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 330 g di ajvar (vedere consiglio)
  • 100 g di panna
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
  • 200 g di porro tagliato a rondelle (5 mm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 21 g
Kalori 2794 kJ / 668 kcal
Yağ 18 g
Lif 12 g
Karbonhidrat 103 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...