Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Pizza ai quattro formaggi
Keine Bewertungen
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Baguette
3h 45min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Keine Bewertungen
Filetto di manzo con burro all'aglio ed erbe aromatiche
2h 15min
Lasagne
2 Std.
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 Std.
Birchermüesli
1h 10min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.