Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 8.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry de légumes indien
50min
Boulettes à l'aubergine
1h
Médaillon végétarien
1h 10min
Pain de lentilles
1sa 55 dk
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Chili non Carne
1h
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20min
Falafel et houmous de betterave rouge
20min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Curry de lentilles
50min
Brownies vegan
2sa 40 dk
Curry de légumes à l'indienne
1h 10min