Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1h 30 min
Munder Safranrisotto
45 Min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Risotto milanese
30 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min