Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 20 g Olivenöl, nativ
- 30 g Schalotten
- 280 g rohe Salsiccia, ohne Haut und in Stücken (2-3 cm)
- 70 g Pilze, frisch getrocknet, 10 Min. in warmem Wasser eingeweicht und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 600 g Wasser
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Tortiglioni, von bester Qualität
- 50 g Halbrahm, ca. 25 % Fettgehalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Munder Safranrisotto
45 dk
Panang-Curry
45 dk
Risotto milanese
30 dk
Poulet-Stroganoff
50min
Züri-Gschnätzlets
50min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 dk
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 dk
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 dk
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 dk
Pennette mit Safran und Crevetten
30 dk
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 dk