Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Emulsione
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata di mare
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 50 g di vino bianco, secco
- 700 g di polpo fresco o decongelato, intero
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo al limone
50 min
Pane rustico
2h
Roastbeef
35 min
Fagiolini verdi con timo
1 godz. 10 min
Polpette al sugo
45 min
Orata al sale
40 min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35 min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Cotechino e lenticchie
1h
Crêpe
1h 15min