Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchelgemüse
30 min
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Fenchelpesto
10min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50 min
Fenchel-Risotto
35 min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Fenchel-Risotto
40 min
Petersiliencremesuppe weiß-grün mit Chips
40 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Mangoldrisotto
50 min