Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mangoldwickel
1u.
Radieschen-Ingwer-Dressing
10 Min
Austernpilzknödel mit Rettichsalat und Teriyakisauce
1h 5min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Fenchel-Risotto
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Endiviensalat-Suppe
35min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Mangoldrisotto
50min
Fenchelgemüse
30 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45min