Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Meerrettichsuppe
45min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Salbei-Kartoffelpüree
45min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Endiviensalat-Suppe
35 Min
Fenchel-Risotto
40min
Fenchelgemüse
30min