Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- beurre doux, pour les ramequins
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 280 g de pont-l’évêque, coupé en morceaux
- 200 g de lait
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1370 kJ / 329 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 7.9 g
- Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croque-cake
50min
Quiche auvergnate
1h 20min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Minisoufflé au camembert
35min
Gratin crémeux à la normande
1h 5min
Flan express au roquefort
30min
Quiche andouille, pommes et camembert
1 godz. 10 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Cake au crabe
55 min