Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
veya 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
veya 4 el Griekse yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Karbonhidrat
- 9.46 g
- Yağ
- 13.05 g
- Lif
- 1.89 g
Alternatif tarifler
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Mexicaanse kippensoep
40min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Arabische kip met couscous
45 min
Viscurry
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 min
Zachte wortelsoep met venkel
40min