Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (isteğe bağlı)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (isteğe bağlı)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
veya 30 g water - 1 el olijfolie
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porties
- Kalori
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 18.4 g
Alternatif tarifler
Gorgonzola spread
Değerlendirme yok
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Değerlendirme yok
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Vleesbouillonpasta
45 min
Groene bron
10min
Peren in rode wijn
3h 20min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Focaccia met uien
1h 30min
Kippenbouillonpasta
45 min
Koolsla
10min
Groentensaus voor pasta
40min