Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Tintenfisch, ganz, klein (ca. 330 g), geputzt
- 20 rohe Garnelen, entdarmt
- 4 Knoblauchzehen
- 2 Streifen Zitronenschale, Bio (ca. 5 x 2 cm), dünn abgeschält
- ½ - 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 3 Stängel Koriander und etwas mehr zum Garnieren
- 40 g Olivenöl
- 2 - 3 EL trockener Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 - 2 Zitronen, halbiert, zum Servieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 543 kJ / 129 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Garnelensalat
25 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min