![Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19CB3713-07DA-412F-9852-48A6A412CC82/Derivates/4aecbc99-0177-4efa-898e-2601141ff84a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 1.4 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cosmopolitan
5 min
Ballotine comme un macaron
25 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 dk
Œufs mollets en robe de noix
30min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Dip d'asperges blanches
15 dk
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Aligot
40 Min
Œufs de caille en meurette
55 min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 Min