Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cuori di carciofo, puliti e a fette
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 280 g di pasta secca corta, tipo pipette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 56.6 g
- Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 10.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1 godz.
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40 min
Spaghetti con pecorino e fave
40 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Rigatoni capricciosi
1 godz.
Tubettoni piselli e funghi
40 min
Pasta integrale con crema di fave
40 min