Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di mandorle pelate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolate
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 4 pomodori secchi a pezzi
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 di pasta secca tipo farfalle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Karbonhidrat
- 71.9 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Pasta caprese
20 min
Vermicelli di scammaro
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 min