Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Blättchen Basilikum, frisch
- 1 - 2 Prisen Oregano, getrocknet
- 40 g natives Olivenöl extra
- 700 g Wasser
- 180 g Fisolen, frisch, geputzt, halbiert
- ½ TL Salz
- 150 g Quinoa, weiß, gewaschen
- 100 g Paradeiser, in Stücken (ca. 2 cm)
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1108 kJ / 265 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 713 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1h 20 min
Gemüsegröstel mit Bohnen
40 min
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Erdäpfel-Spinat-Auflauf mit Paradeissauce
35 Min
Bunter Hirsesalat
45 Min
Italienische Frittata
35 Min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 Min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20 Min