Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- 500 g Paprikaschoten, rote, grüne und gelbe, in Stücken
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 300 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- ¼ TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 426 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Krautsuppe
55min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Krautfleckerl
40min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Wurstaufstrich
10min
Liptauer
15min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min