Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 537 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krautsuppe
55min
Haferflockensuppe
20min
Pannonische Bohnensuppe
50min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1u.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Fisolengulasch
1h 10min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Eachtlengsuppe
45 min
Fiakergulasch
2h 15min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1u.