Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 537 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Eachtlengsuppe
45min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Krautsuppe
55min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Krautfleckerl
40 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Fiakergulasch
2h 15min
Letscho
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min