Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 30 g Tomatenmark
- 2 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Kümmel, ganz
- 400 g Weißkraut, Strunk entfernt, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 - 1 ¼ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Spritzer Essig
- 4 Stängel frische Petersilie
- 1 EL Maisstärke
- 50 g Sauerrahm und 6 EL für die Dekoration
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 752 kJ / 180 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 537 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Fiakergulasch
2h 15min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Bröselknödel
40min
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Letscho
40min
Haferflockensuppe
20min
Krautsuppe
55 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h