Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Heidelbeermarmelade
55 Min
Powidl
8 godz.
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min
Marillenmarmelade
35min
Marillenröster
30min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Erdbeermarmelade
25min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min