Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Marillenmarmelade
35min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20 min
Hollerkoch
2h 50min
Marillennektar
2hod.
Erdbeermarmelade
25min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Marillenröster
30 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Zwetschkenröster
1hod. 30min
Heidelbeermarmelade
55min