Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 111.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Powidl
8 Std.
Ribiselgelee
55min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenmarmelade
35min
Marillennektar
2h
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Zwetschkenröster
1h 30min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min