Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 111.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marilleneis
15 Min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Marillennektar
2h
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Powidl
8 Std.
Ribiselgelee
55 min
Zwetschkenröster
1h 30min