Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 111.3 g
- Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillen-Curd
35min
Ribiselgelee
55min
Marilleneis
15 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillennektar
2 godz.
Marillenknödel "die Besten"
1 godz.
Marillenmarmelade
35min
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Powidl
8 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min