Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
veya 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1634 kJ / 389 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Marillenmarmelade
35 Min
Marilleneis
15min
Hollerkoch
2h 50min
Kirschenkompott
1h 35min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 godz. 30 min
Marillennektar
2 Std.
Germknödel
1hod.
Kirschennektar
2 Std.
Ribiselgelee
55 Min
Marillenröster
30min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min