Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
veya 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
veya ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1634 kJ / 389 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Gebackene Hollerstrauben
30 min
Marillen-Curd
35min
Marillenröster
30 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1 godz. 10 min
Ribiselgelee
55min
Nusszwieback
7sa 50 dk
Marilleneis
15 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillennektar
2 godz.
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min