Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Cotechino in crema di lenticchie
1sa
Bauletti di carne triestini
1sa
Pane pesto e pomodori
3 Std. 55 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1sa
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Arrosto ripieno agli spinaci
1sa 30 dk
Quiche svuotafrigo
40 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 分钟
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3h