Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato
24h 45min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Polpette al sugo
45 min
Tasca di vitello ripiena
1 godz. 20 min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini al pomodoro
55 min
Spezzatino al Barolo
5 Std. 40 Min
Trota mimosa
35 min
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min
Involtini lucani
50 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Polpettone allo speck con pere
1h