Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fettine di lonza di maiale (60 g cadauna circa)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di pancetta (80 g circa)
- 50 g di formaggio tipo Fontina, a bastoncini (1 cm circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso passito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1423.5 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Pollo alle fragole
35 min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Bomba di riso
55min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2h
Involtini lucani
50 min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min