Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gambo di citronella fresca, pulito e a pezzi
-
700
g di brodo vegetale
veya 700 g di acqua e 1 cucchiaino di dado vegetale - 200 g di code di gambero fresche
- 100 g di funghi pletorius a fette
- 40 g di salsa di pesce (vedere consigli)
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di paprika piccante o dolce, a piacere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 247 kJ / 59 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone teriyaki
50min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Chutney al mango e senape
1 Std. 10 Min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min.
Cupcake al tè verde
1h 30min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20min
Moqueca
1h 20min
Arroz caldoso
1 Std. 10 Min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1h
Carbonada
1h
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min