Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (isteğe bağlı)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
veya 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Pulao di gamberi
50min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35min
Pollo alla pechinese
55 min
Budini aromatici al pomodoro
1 Std. 10 Min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Involtini primavera vietnamiti
40min