Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema fredda di zucchine
20min
Risotto alla zucca e Roquefort
45min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Vellutata di broccoli raw
25min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Verdure all'orientale
10min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Risotto meneghino rivisitato
50min
Salsa alla reggiana
15min