Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 - 1000 g di cavolo rosso
- 1100 g di acqua
- 450 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm)
- 1 barbabietola cotta a tocchetti (2 cm)
- 3 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 14.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Budino agli agrumi
3 godz. 15 min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 min
Cioccolata allo zenzero
30 min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Salsa alle arachidi
1h 20 min
Biscotti dolci mandorle e cavolo riccio
1h
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30 min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20 min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 min