
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 portions
Malzemeler
-
pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
fish sauce1 ½ Tbsp
-
toasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
350 kcal /
1461 kJ
Protein
26 g
Yağ
12 g
Karbonhidrat
29 g
Lif
7.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Great Taste On Every Level
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda