Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15 min
Scandinavian Brunch
Değerlendirme yok
Green Dyed Eggs
55min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Mushroom pastry
45min
Baked spinach and eggs
40min
Mushroom pie
1h 40min
Papaya Pep-Up
5 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min