Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g boiling water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 250 g kimchi (see Tips)
- 200 g daikon, peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
- 2 tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 1 tsp pure maple syrup
- 200 g firm tofu, pressed and cut into squares (see Tips)
- 2 spring onions/shallots, cut into slices
- 4 radishes, cut into thin slices
- 1 tbsp sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 794.2 kJ / 189.1 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 17.1 g
- Yağ
- 8.4 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 Min
Scrambled Tofu
20 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet and sour tempeh
50min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Sambal chilli
35min
Curry Fish
35min
Soba noodle mee goreng
40 Min