Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3175 kJ / 759 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 58.7 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Risotto verde
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Älpler Magronen (maccheroni montanari)
45min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Pasta caprese
20min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Penne integrali con capperi e olive
30min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min