Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Dill
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 400 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 100 g Porree, in Ringen (ca. 5 mm)
-
100
g Erbsen, frisch
veya Erbsen, TK, aufgetaut - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Fischfilet, festfleischig, in Würfeln (ca. 2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 508 kJ / 122 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischsuppe mit Gemüse
35 dk
Ucha - Fischsuppe
50 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1sa 20 dk
Gemüse-Fischeintopf mit Messerabdeckung
40 dk
Fischsuppe mit Gemüse
40 dk
Fisch-Minestrone
50 Min
Fischsuppe mit Gemüse
40 dk
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 dk
Nordische Minestrone
30 dk
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min