Cihazlar ve Aksesuarlar
Torta Pasqualina
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
16 slices
Malzemeler
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for brushing15 g
-
artichoke hearts marinated in herb oil, drained280 g
-
fresh spinach leaves rinsed300 g
-
dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained30 g
-
dried marjoram⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs4
-
ricotta cheese450 g
-
whipping cream50 g
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
salt1 tsp
-
water90 g
-
milk80 g
-
plain flour500 g
-
medium eggs4
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Protein
12.6 g
Kalori
1527 kJ /
365 kcal
Yağ
22.5 g
Karbonhidrat
28.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Everything Easter
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pascualina
1sa 45 dk
Fruit nectar
10 dk
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 dk
Baked Spinach and Cheese Strata
9sa 45 dk
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1sa 55 dk
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 dk
Apple tart
1sa
Fruit Nectar
10 dk
Salmon Tartare
25 dk
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3sa
Gilthead bream baked in a salt crust
35 dk
Sabayon (Zabaglione)
15 dk