Pain sans gluten à la châtaigne
TM5 TM6

Pain sans gluten à la châtaigne

3.2 (13 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    veya 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 400 g de farine de riz
  • 100 g de farine de châtaigne
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 2 pièce
Kalori
7682 kJ / 1817 kcal
Protein
37 g
Karbonhidrat
360 g
Yağ
15 g
Lif
35 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler