Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ zeste de citron jaune, bio de préférence
- 2 - 3 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 300 g de fonds d'artichaut en bocal, égouttés et coupés en morceaux
- 300 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 115 kJ / 31 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de fenouil
50min
Jus printanier radis-pomme
5 min
Soupe complète végétarienne
30 min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté de fenouil
30 min
Velouté avocat et lait de coco
15 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Velouté carotte-betterave
35min