Pain sans gluten au riz et sarrasin
TM6 TM5

Pain sans gluten au riz et sarrasin

3.7 (53 değerlendirme)

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 3 c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
    veya 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 350 g de farine de riz
  • 150 g de farine de sarrasin
  • 1 c. à café de sel marin
  • huile, pour le moule

Besin Değeri
şuna göre 1 part
Kalori
1269.5 kJ / 300.3 kcal
Protein
7.7 g
Karbonhidrat
22 g
Yağ
2.2 g
Lif
4.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler