Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1115 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe glacée aux amandes
1 Std. 15 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1 Std.
Velouté de champignons
20 Min
Sauce aillée à la menthe
20 Min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min