Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 3 brins de persil plat frais
- 2 c. à soupe de purée d'amande blanche
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 c. à soupe de noisettes concassées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1115 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 4.5 g
- Yağ
- 25.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de champignons
20min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Velouté de langoustines à la vanille
55 Min
Soupe de pommes vertes
15min
Soupe d'artichaut mentholée
10 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min