Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- 4 œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 120 g de farine
La mousse à l'abricot
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 150 g de sucre en poudre
Le miroir d'abricot
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le jus d'un citron jaune
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1444 kJ / 344 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.4 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15ωρ. 30 λεπτ.
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois pêche et fruits d'été
12hod. 45min
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Crémeux au fromage blanc sur sablé breton
6 godz.
Bavarois à la mangue
7h
Crème diplomate aux fruits
1h
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Verano
12hod. 45min
Miroir à la framboise
15min
Bavarois aux fraises
6h 25min