Cihazlar ve Aksesuarlar
四季豆豬肉水餃
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
30 個
Malzemeler
燙四季豆
-
水1000 克
-
鹽1 茶匙
-
四季豆 去頭尾180 克
肉餡
-
薑10 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉450 克
-
純芝麻油20 克
-
蔥 切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
3.5 g
Kalori
274.9 kJ /
65.8 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
5.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
餃子館在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan